Volg La Féline op Facebook!

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe creaties en acties! 

zondag 7 oktober 2012

Terug van weggeweest!

Hallo iedereen,

Ik heb eindelijk nog eens de moed en tijd bijeengeraapt om een nieuwe post te schrijven voor mijn blogje. Ik hoop dat jullie me nog niet vergeten zijn :-) Ik heb een paar waanzinnig drukke maanden achter de rug, met o.a. een nieuwe, zeer uitdagende job, massa's taartbestellingen, zomeractiviteiten,... waardoor de creatieve uitspattingen die normaal op deze blog terecht komen op een lager pitje stonden. Maar nu de thermometer langzaam omlaag zakt en ik een beetje ingewerkt ben op de nieuwe job, heb ik weer wat tijd en vooral heel veel zin om vanalles in elkaar te prutsen!

Dit letterkastje van bij Schleiper heb ik versierd met paperpatch-papier en verf. Ik heb geen voor-foto, maar het was gewoon kaal hout. (Heel lullig trouwens, toen ik een nieuwe wou halen zeiden ze doodleuk dat deze kastjes opeens niet meer in het assortiment zaten, boeee >:-( )


En hier het kastje in actie, volgepropt met het Lief zijn eindeloze collectie roleplayminiatuurtjes :-)


1 opmerking:

  1. Leuk dat je terug bent. Ik begrijp je hoor, ik heb ook veel schoolwerk thuis(voorbereiden, verbeteren,enz...)en dat bloggen is daardoor ook wat minder maar we doen ons best, groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen